Het bureau

Gecertificeerd door het


Business Mediation is in december 2000 opgericht en is georganiseerd in een vast netwerkverband. Zij heeft als doelstelling de communicatie in verstoorde zakelijke relaties te verbeteren en de risico's van conflicten te verlagen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan verbetering van persoonlijke effectiviteit, van arbeidsrelaties en van relaties met leveranciers en afnemers.

Onze mediators, instructeurs en coaches hebben stuk voor stuk hun sporen in het bedrijfsleven verdiend, bijvoorbeeld als interim-manager, communicatiemanager of organisatieadviseur. Alle mediators zijn NMI-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen die het Nederlands Mediation Instituut aan mediators stelt. Bovendien zijn zij gekwalificeerd voor rechtbank-mediations en kunnen u bijstaan in de procedure voor een stimuleringsbijdrage.

Business Mediation biedt landelijke dekking en werkt zowel direct voor ondernemers als indirect in opdracht van verzekeraars, arbodiensten en advocatenbureaus. Klik hier voor een meer uitgebreid overzicht van onze klanten.


Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het secretariaat.
Telefoon: 023 - 547 8511
Fax: 023 - 547 2019
Email: Info@Business-Mediation.nl

Adres:
Amer 14
2105 ZA Heemstede

KvK 34 105 711

In de routebeschrijving leest u hoe u ons kunt bereiken.